overonsautobedrijfkalsbeek

Over ons

Onze missie

Wij willen iedere klant helpen aan een auto die bij hem of haar past.

Het is begrijpelijk dat er veel komt kijken bij het kopen van een auto. Zo een grote aankoop is spannend en lijkt soms overweldigend. Om u te helpen willen wij u graag begeleiden in het maken van een keuze en wij voorzien u graag van informatie over auto's, reparaties en onderhoud

Profiteer van 20 jaar ervaring

Ons specialiteit zit in de jarenlange ervaring die door de eigenaar en medewerkers is opgedaan in het werkveld. Omdat er zoveel komt kijken bij onder andere het onderhoud, reparatie, inruil van auto's is ervaring een absolute must en onmisbaar in dit vak.

Advies op maat

Begrijpelijk gemaakt voor de leek

In opdracht van u kunnen wij ook een auto voor u zoeken

Wij zijn er voor u

Bent u opzoek naar een auto met een hoge zit, een tweede auto of wellicht een auto die wat meer ruimte heeft? Weet u niet precies wat u zoekt en wilt u vrijblijvend informatie? Vraag gerust  één van onze verkopers om u te helpen via info@autokalsbeek.nl of 0513 870 697.

 

Langskomen mag natuurlijk ook, uw koffie staat al klaar!

KVK nummer: 01102118 | BTW nummer: NL002319741B05 | IBAN: NL84ABNA0504369172

Disclaimer: Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Autobedrijf Kalsbeek niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze op onze website en advertenties getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

© 2020 Autobedrijf Kalsbeek | Wilt u ook een eigen website of webshop? Stuur een mail naar info@autokalsbeek.nl