Export Dienstverlening

RDW erkend Export Dienstverlener

Exporteert u een voertuig of aanhangwagen naar het buitenland? Bij Autobedrijf Kalsbeek kunt u bij ons terecht voor de benodigde exportdocumenten. Namens RDW zijn wij een Erkend Export Dienstverlener, bij ons bent u dus aan het juist adres. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt uitgeschreven in het Nederlandse kentekenregister en u ontvangt een RDW vrijwaring. Let wel, er zijn kosten verbonden aan deze dienstverlening. 

Wat heeft u nodig voor het exporteren van een voertuig?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een aantal gegevens en documenten van u en de koper nodig om de exportdocumenten in orde te maken;

Originele kentekenplaten 

(indien u ook in het bezit bent van witte kentekenplaten heeft, raden wij u ten zeerste aan om deze mee te nemen)

NAW-gegevens van de koper

Naam, volledig adres en telefoonnummer van de koper

Identificatie van de koper zoals paspoort, ID-kaart of rijbewijs

Actuele kilometerstand van het voertuig

Kentekenkaart met tenaamstellingscodes of kentekenpapieren deel I en II

Exportverzekering

Wanneer het voertuig rijdend naar de bestemming gaat, is het noodzakelijk om in het bezit van een internationaal verzekeringsbewijs (een speciale exportverzekering) ofwel Groene Kaart te zijn. Deze verzekering is 15 dagen geldig en heeft alleen een WA-dekking.

Weet u niet of u de juiste documenten heeft of komt u er niet helemaal uit? Stel uw vragen gerust via 0513 - 87 06 96 / 0513 - 87 06 97 of via info@autokalsbeek.nl

KVK nummer: 01102118 | BTW nummer: NL002319741B05 | IBAN: NL84ABNA0504369172

Disclaimer: Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Autobedrijf Kalsbeek niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze op onze website en advertenties getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

© 2020 Autobedrijf Kalsbeek | Wilt u ook een eigen website of webshop? Stuur een mail naar info@autokalsbeek.nl