Bij Autobedrijf Kalsbeek zijn wij van alle markten thuis. U kunt bij ons het onderhoud van uw auto laten doen, maar ook vakkundige reparaties aan alle merken voertuigen kunt u rustig aan ons overlaten.

Wordt het tijd voor nieuwe banden? Of staat de winter weer voor de deur en wilt u veilig de weg op? Kom langs om er onder het genot van een kopje koffie over te praten!

Hieronder vindt u wat wij u allemaal kunnen bieden:

• APK
• Onderhoud
• Reparatie
• Banden
• Uitlaten
• Ruitenwissers
• Accu’s
• Airco
• Automaatbak spoelen

Kunt u wachten op uw reparatie? Dan kunt u onder het genot van een kopje koffie en een tijdschrift ontspannen in onze wachtruimte. Klaar terwijl u wacht!

 

Autobedrijf Kalsbeek is lid van BOVAG 

 

 

 

De 5 beterheden van BOVAG

1.    Beter in aanbod

Bij een BOVAG-bedrijf kun je erop vertrouwen dat het aanbod van voertuigen, rijwielen en onderdelen in uitstekende staat is en uitgebreid gecontroleerd. Een kat in de zak zul je er niet tegenkomen en als dat tóch het geval is, staat BOVAG altijd voor je klaar met raad en daad.

2.    Beter in advies

Mobiliteit is de dagelijkse kost voor de bedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten. Het personeel kan jou dan ook uitstekend adviseren en helpen bij het maken van keuzes. Een grote of een kleine, een elektrische of een klassieke? Kopen of leasen, of toch huren? Nu repareren of nog even doorrijden? Het BOVAG-bedrijf heeft altijd een advies op maat.

3.    Beter in onderhoud

Onderhoud en reparaties worden bij BOVAG-bedrijven altijd uitgevoerd door vakmensen. Voor sommige werkzaamheden zijn zelfs diploma’s vereist. Daar houden we rekening mee.  Je kunt er van op aan dat het BOVAG-bedrijf altijd de juiste man/vrouw met de juiste papier op jouw klus zet. Niet alleen voor het sleutelwerk, maar ook voor het complexe high-tech werk waarvoor specialistische kennis en apparatuur is vereist.

4.    Beter in garantie

Bij een BOVAG-bedrijf kun je bij aanschaf van een gebruikte auto, fiets, motor of scooter altijd vragen om -minimaal- zes maanden BOVAG Garantie. Bij een caravan, camper of vouwwagen is dat zelfs twaalf maanden. Maar ook na schadeherstel, revisie, onderhoud en reparatie heb je recht op BOVAG Garantie. En die zekerheid geldt ook voor onze rijscholen. We kunnen niet garanderen dat je slaagt voor je rijexamen, maar als een BOVAG-rijschool onverhoopt failliet gaat, terwijl jij een lespakket vooruit hebt betaald, zorgt BOVAG ervoor dat je elders kan lessen of schadeloos wordt gesteld.

5.    Beter in oplossen

Soms is er een probleem waar je samen met het BOVAG-bedrijf in eerste instantie niet uitkomt. Dan staat BOVAG voor je klaar om te bemiddelen, zodat er een oplossing komt waar beide partijen tevreden over zijn. Lukt dat nou niet, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie. Alle BOVAG-bedrijven zijn daarbij aangesloten en je kan er terecht voor een onafhankelijk en bindend oordeel over jouw klacht. Wordt het BOVAG-lid in het ongelijk gesteld, maar komt het zijn verplichting niet na? Dan staat BOVAG garant. We lossen het altijd op.